google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Prispevki
  • Okrevanje v Dobrni in izlet v Idrijo
    Letos smo se jeseniški diabetiki odločili za spremembo in smo jesensko okrevanje preživeli v Termah Dobrna. Prepričale so nas brezplačne zdravstvene storitve, ki so jih v termah vključili v že tako pester in zanimiv strokovni in animacijski program... Več
  • Tradicionalno skupaj z radioamaterji
    Ob jubileju, 60 obletnici delovanja SLODA, je v postopku na AKOS pridobivanje posebnega pozivnega znaka S560SLODA. S55T in S50G ter S560SLODA bodo vršili prenos na radioamaterskih radijskih valovih po celem svetu od sobote, 12. 11. 2016 od 14. ure do ponedeljka, 14. 11. 2016 do 24. ure. Več
  • Kako zdrava je moja občina?
    Ker se zdravje kreira tam, kjer ljudje živijo in delajo, smo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) za vsako slovensko občino pripravil kratko publikacijo s prikazom ključnih kazalnikov zdravja. Poleg Finske in Anglije je Slovenija edina država v... Več
  • Jesenska akcija cepljenja
    V imenu Zdravstvenega doma Ljubljana vam pošiljam vabilo na jesensko akcijo cepljenja proti klopnemu meningoecefalitisu (KME) po ugodnejši ceni, ki bo enotna za otroke in odrasle, znašala pa bo 20 evrov. Akcija bo potekala v zdravstvenih domovih Bežigrad, Šiška in Moste-Polje od 27. do 29. septembra ter od 25. do 27. oktobra. Več
  • Pomembne varnostne informacije za osebe s sladkorno boleznijo, ki imajo v lasti zdravilo GlucaGen® HypoKit