google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Prispevki
  • Društvo diabetikov Novo mesto vabi svoje člane na Izlet v neznano!
    V neznano se bomo odpravili 25.4.2012 ob 8.00 uri . Zbrali se bomo na parkirišču pred trgovino Tuš v Novem mestu. Več
  • OBČNI ZBOR DRUŠTVA DIABETIKOV V ŠKOFJI LOKI
    19.marca 2012 je bil redni občni zbor društva diabetikov Škofja Loka. Podano je bilo poročilo o delu društva v letu 2011 in program dela za leto 2012. Delo društva je usmerjeno zahtevam Zakona o humanitarnih organizacij, kjer je določena oblika in način dejavnosti organizacij za kronične bolezni. Vse določene dejavnosti so se z vso skrbnostjo izvajale skozi celo leto. Več
  • Društvo diabetikov Jesenice