google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Prispevki
  • Pohodniški izlet v neznano
    Sedemintrideset pohodnikov in ljubiteljev narave se nas je v lepem, jasnem vremenu 25. aprila odpeljalo na izlet v neznano. Kmalu smo izvedeli, da se peljemo proti Grosuplju, na Radensko polje. Že med vožnjo nas je Fanika na kratko seznanila z značilnostmi in legendo iz tega področja. Več
  • POMLADNE AKTIVNOSTI DRUŠTVA DIABETIKOV SEŽANA
    Pomladne aktivnosti smo pričeli z izobraževanjem, nadaljevali pa s pohodi, kar sta naši osnovni dejavnosti dela društva, saj je naše zdravje predvsem odvisno od teh dveh dejavnosti. Po uvodnih učnih delavnicah po občinskih središčih, ko smo obravnavali diabetično stopalo, smo se posvetili tudi učencem 9. razredov osnovnih šol v Divači, Hrpeljah in Komnu. Več
  • Srečanje diabetikov Zasavja na Dolu pri Hrastniku
    Srečanja se je udeležilo 67 članov društev, prisotna sta bila tudi predstavnika Zveze društev diabetikov Slovenije – Špela in Alojz Rudolf. Po pozdravnem govoru predsednika –Majes Leopolda in našega župana Mirana Jeriča, smo imeli... Več
  • Aktivnosti na Društvu diabetikov Jesenice
    Komaj smo dobro zakorakali v leto 2012, pa imamo za seboj že vrsto aktivnosti, ki smo jih organizirali za naše člane. V mesecu januarju smo, tako kot vsako leto, organizirali zimski pohod v dolino Tamar. Več
  • Društvo diabetikov Novo mesto vabi svoje člane na Izlet v neznano!
    V neznano se bomo odpravili 25.4.2012 ob 8.00 uri . Zbrali se bomo na parkirišču pred trgovino Tuš v Novem mestu. Več
  • OBČNI ZBOR DRUŠTVA DIABETIKOV V ŠKOFJI LOKI
    19.marca 2012 je bil redni občni zbor društva diabetikov Škofja Loka. Podano je bilo poročilo o delu društva v letu 2011 in program dela za leto 2012. Delo društva je usmerjeno zahtevam Zakona o humanitarnih organizacij, kjer je določena oblika in način dejavnosti organizacij za kronične bolezni. Vse določene dejavnosti so se z vso skrbnostjo izvajale skozi celo leto. Več
  • Društvo diabetikov Jesenice