google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Prispevki
  • Ne zamudite - Dokumentarni film: 26. junija ob 16.50. uri na TVSLO2
    Kako izboljšati življenjski slog, da se izognemo nastanku sladkorne bolezni tipa 2, kakšno je zdravljenje te doživljenjske spremljevalke in nenazadnje... Več
  • Piknik "HbA1c"
    Letos smo to priložnost izkoristili tudi za praznovanje desetega rojsntega dneva društva. Muhasto vreme ni omogočilo načrtovanih športnih aktivnosti na prostem, zato pa veselo vzdušje in dobra volja nista manjkala. Več
  • Humanitarni koncert Glasbeni sladkorčki
    Dragi vsi!
9.6.2013 smo načrtovali humanitarni koncert Glasbeni sladkorčki, katerega izkupiček je bil namenjen otrokom s sladkorno boleznijo... Več
  • Vabilo na športno rekreativno srečanje
    Društva diabetikov Novo mesto dne 26. 6. 2013 od 16.00 naprej v BRUSNICAH...več Več
  • Meddruštveno srečanje gorenjskih diabetikov
    Letos pa smo organizirali pohod in srečanje v okolici Blejske Dobrave, ki se je zaključil s piknikom in prijetnim druženjem. V bližini Blejske Dobrave se namreč nahaja soteska Vintgar, kjer si reka Radovna že tisočletja utira pot in na koncu soteske pada v obliki slapa Šum. In tokrat smo udeležencem želeli pokazat še tovrstno lepoto narave. Vodenje pohoda je skrbno organiziral naš vodja pohodov Čazim Babič. Več
  • EDUKATIVNO OKREVANJE V STRUNJANU (D.D. Jesenice)
    V hladnem, deževnem majskem jutru se nas je le 14.članov Društva Diabetikov Jesenice, pod vodstvom Dragice Vehar, odpeljalo z avtobusom Terme Krka v Talaso Strunjan, kjer sta nas zelo prijazno sprejeli vodja hotela Petra Resinovič in animatorka Barbara Šmon,ki nam je predstavila pester tedenski program. Več
  • Glasbeni sladkorčki
    Dragi vsi, ki spremljate življenje mladih s sladkorno boleznijo, izredno smo veseli, da vam lahko sporočimo, da nam je ob pomoči naše odlične pevke Ane Turšič uspelo pripraviti dobrodelni koncert namenjen vsem Sladkorčkom. Več
  • VABILO NA ŠPORTNO SREČANJE V MARIBORU
    Društva diabetikov Maribor in Zveza društev diabetikov Slovenije vabita na 18. športno rekreativno srečanje diabetikov Slovenije, ki bo v soboto 25. maja 2013 v Dvorani Tabor, Koresova ul. 7, Maribor. Več
  • VESTE DA JE BIL 22.4. DAN ZEMLJE!
    TUDI VESTE, DA V NAŠEM PODJETJU VSAK DAN PAZIMO KAM GREDO INFEKTIVNI ODPADKI. VPD, BLED, d.o.o., že tretje leto zapored vodi EKO PROJEKT. Več
  • Volilni občni zbor društva diabetikov Jesenice
    V marcu smo izvedli volilni občni zbor društva, na katerem smo pregledali delo v preteklem letu, razrešili star odbor , izvolili nov izvršilni odbor in predsednika ter sprejeli program dela za leto 2013. Več
Spreminjamo sladkorno bolezen