google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Prispevki
  • Nagradna igra
    V letošnjem letu je novost nalepka, ki označuje lokacijo oz. prodajalno, ki nudi popust. Vabimo vas, da ob obisku ponudnika popustov iz seznama, fotografirate spodnjo nalepko, ki označuje popust, tako, da bo razvidno za katerega ponudnika popustov gre in fotografijo pošljete... Več
  • Wellion mobile
    Društvo diabetikov Slovenj Gradec (22.5.2017) obvešča, da jih bo obiskal Wellion mobil s potujočo ambulanto 22. maja, čakal vas bo na dveh lokacijah: Več
  • Društvo diabetikov Jesenice
    April se je začel s soboto, ki smo jo jeseniški pohodniki ...Društvo diabetikov Kranj pa nas je...Letos smo jeseniški diabetiki od... Več
  • Od karnevala do Dneva tuberkoloze
    V začetku marca smo odšli na tradicionalni pustni karneval v Dobovo, kjer se prvo soboto po pepelnici predstavijo lokalne maske in maske iz drugih slovenskih krajev ter tujine, predvsem Hrvaške. Letos je bilo v povorki čez 50 večinoma skupinskih mask in vse so bile domiselne in zanimive... Več
  • Mladinski kamp za mlade voditelje diabetike
    Evropska diabetična zveza vsako leto organizira kamp za mlade diabetike, ki želijo spoznati delo zvez po Evropi in postati zagovorniki pravic diabetikov v svojih diabetičnih organizacijah... Več
  • Zima počasi odhaja, respiratorni virusi pa žal še ne
    Malčki lahko zbolijo tudi do desetkrat v sezoni, ki lahko traja do aprila ali celo maja. V Sekciji za preventivno medicino pri Slovenskem zdravniškem društvu (SPM) pozivajo, naj bomo kljub toplejšemu vremenu še vedno pozorni na preprečevanje okužb z respiratornimi virusi. Statistični podatki sicer kažejo, da je... Več
  • RADI HODIMO IN SE IZOBRAŽUJEMO
    Aktivnosti letošnjega leta smo jeseniški diabetiki začeli z običajnim zimskim pohodom v Tamar. Januarja je bilo v dolini pod Poncami še obilo snega, bilo je sončno in hladno, zato je bil pohod zares zimski. Letošnja zgodnja gripa je razredčila skupino pohodnikov, vendar smo se kljub temu lepo sprehodili in zabavali. Več
  • Priporočila prebivalcem za ravnanje v mrzlem vremenu
    V Sloveniji povzročajo zdravstvene težave zlasti huda vročina poleti in hud mraz pozimi. Vremenskim vplivom so še posebej izpostavljene nekatere skupine... Več
  • Zaščita pred gripo
    v zadnjem tednu je število obiskov v ambulantah osnovnega zdravstva zaradi gripi podobne bolezni naraslo. Pričakujemo, da bo število obolelih v naslednjih dveh tednih doseglo vrh, zato želimo opozoriti na preventivne ukrepe, s katerimi se prebivalci lahko zaščitijo pred boleznijo. Več
  • Kulturni nesporazumi v zdravstvu in kako jih lahko razrešujemo
    Predstavitev knjige KULTURNA KOMPETENCA IN ZDRAVSTVENA OSKRBA: PRIROČNIK ZA RAZVIJANJE KULTURNIH KOMPETENC ZDRAVSTVENIH DELAVCEV Več
Spreminjamo sladkorno bolezen

F3Z