google_translate facebook fiho popusti clanstvo
Search diabetes news | International Diabetes federation
Prispevki
  • Prispevek društva diabetikov Jesenice
    Na letošnje športne igre slovenskih diabetikov v Podčetrtek smo odšli dobro razpoloženi, okrepljeni z dvema ekipama balinarjev. Največ naših članov se je odločilo za pohod ali izlet s turističnim vlakcem, balinarji pa smo se odpeljali na balinišče v prenatrpanem in pregretem avtobusu. Vožnja je bila dolga in neprijetna, balinišče pa slabo pripravljeno za tako veliko število ekip. Zaradi časovne stiske smo igrali samo 20... Več
  • Vabilo k akciji Prekolesarimo svet 2017
    Že četrto leto zapored simbolična podpora kolesarjev ob svetovnem dnevu preprečevanja samomora 2017... Več
  • Slovenski diabetiki na vrhu Evrope
    Evropsko prvenstvo nogometašev s sladkorno boleznijo DiaEuro 2017 je zaprlo svoja vrata v dvorani Dinamo v Bukarešti. Prvaki so že drugič postali Hrvati, ki so v finalu premagali Madžare. Polfinale je bilo obarvano modro-belo-rdeče med Slovenijo in Rusijo. Velika borbenost srčnost in disciplina v igri bi lahko Slovence pripeljala do Več
  • Anketa: Zadovoljstvo uporabnikov z zdravstvenim sistemom
    Nacionalni inštitut za javno zdravje vabi k sodelovanju v anketi na temo zadovoljstva prebivalcev Slovenije z obstoječim zdravstvenim sistemom in informiranosti o predlaganih spremembah zdravstvenega sistema, ki jih prinaša predlog Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ). Več
  • Nagradna igra
    V letošnjem letu je novost nalepka, ki označuje lokacijo oz. prodajalno, ki nudi popust. Vabimo vas, da ob obisku ponudnika popustov iz seznama, fotografirate spodnjo nalepko, ki označuje popust, tako, da bo razvidno za katerega ponudnika popustov gre in fotografijo pošljete... Več
  • Wellion mobile
    Društvo diabetikov Slovenj Gradec (22.5.2017) obvešča, da jih bo obiskal Wellion mobil s potujočo ambulanto 22. maja, čakal vas bo na dveh lokacijah: Več
  • Društvo diabetikov Jesenice
    April se je začel s soboto, ki smo jo jeseniški pohodniki ...Društvo diabetikov Kranj pa nas je...Letos smo jeseniški diabetiki od... Več
  • Od karnevala do Dneva tuberkoloze
    V začetku marca smo odšli na tradicionalni pustni karneval v Dobovo, kjer se prvo soboto po pepelnici predstavijo lokalne maske in maske iz drugih slovenskih krajev ter tujine, predvsem Hrvaške. Letos je bilo v povorki čez 50 večinoma skupinskih mask in vse so bile domiselne in zanimive... Več
  • Mladinski kamp za mlade voditelje diabetike
    Evropska diabetična zveza vsako leto organizira kamp za mlade diabetike, ki želijo spoznati delo zvez po Evropi in postati zagovorniki pravic diabetikov v svojih diabetičnih organizacijah... Več
  • Zima počasi odhaja, respiratorni virusi pa žal še ne
    Malčki lahko zbolijo tudi do desetkrat v sezoni, ki lahko traja do aprila ali celo maja. V Sekciji za preventivno medicino pri Slovenskem zdravniškem društvu (SPM) pozivajo, naj bomo kljub toplejšemu vremenu še vedno pozorni na preprečevanje okužb z respiratornimi virusi. Statistični podatki sicer kažejo, da je... Več
Spreminjamo sladkorno bolezen

F3Z